Folkene bag

For at sikre de bedste oplevelser har vi sammensat et virkelig stærkt hold, som skal sørge for, at køkkenskolen forløber, som den skal.

Holdet bag er:

Mette Bøgebjerg Jørgensen
Køkkenskole-underviser, projektleder, uddannet indenfor ernæring og sundhed og har en stor passion for at sørge for bedre mad til flere danskere – og især at danskerne lærer at lave mad, der smager skønt og er sund.

Jonas Vigkilde
Kok og folkeskolelærer. Jonas har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet. Jonas har tidligere arbejdet på forskellige restauranter i Italien og Danmark og senest været lærer på Amager privatskole, hvor han har startet en super-god kantine for skolens ældste elever.

Camilla Vikkelsø Pedersen
Køkkenskole-underviser, uddannet indenfor ernæring og sundhed og har en enestående personlighed, der passer lige til køkkenskolen. Camilla sørger for, at der er sjovt og rart på køkkenskolen for fædre og børn.

Og så er der dem i kulissen:

Annette Hein-Sørensen; sundhedschef, sundhedsafdelingen i Vallensbæk Kommune. Annette sørger for, at rammerne er i orden og at alle, som er med i projektet, kan arbejde på den bedste måde.

Regitze Siggaard; projektrådgiver i Vallensbæk Kommune. Regitze hjælper med faglig sparring og bidrager via sit netværk og viden bl.a. til at arbejde med partnerskaber og mænds sundhed

Og så er der alle de herlige fædre og børn, som hele tiden hjælper os til at blive bedre.

Sidst opdateret 24.09.2015